DR. MARCI ÁLLATORVOSI RENDELŐ

Sárospatak

Sárospatakon, szakképzett állatorvosokkal és a régióban egyedülálló diagnosztikai felszereléssel, műszerezett rendelővel állunk a páciensek rendelkezésére nyitvatartási és ügyeleti időben egyaránt.

Célunk, hogy a rendelő folyamatos fejlesztésével a gazdik és kedvenceik igényét ki tudjuk elégíteni. Kényelmes, kellően nagy, légkondícionált, vízautomatával ellátott váróterem biztosítja a páciensek komfortérzetét. Emellett külön váróhelyiséget alakítottunk ki a cicák részére, valamint egy következőt a kistermetű ebek, illetve az egzotikus állatok részére. Így a különböző kisállatok nyugalmasan várakozhatnak, egymás zavarása nélkül. Az új váróterem alkalmassá vált kisállattartási kellékek bemutatására és forgalmazására is.

Ügyfeleink részére kb. 15 személygépkocsi egyidejű befogadására alkalmas parkoló áll rendelkezésre, közvetlenül a rendelő mellett.

Munkatársaink

Ossza meg velünk véleményét, töltse ki Ügyfél elégedettségi kérdőívünket, hogy tovább fejlődhessünk!

A Rendelő története

Az első állatorvosi rendelő helyiséget 2004-ben nyitottuk Sárospatakon a Dobó Ferenc utcán. Több mint 15 év után, a növekvő esetszám, a növekvő szakmai igények kielégítése szükségessé tette egy nagyobb rendelő kialakítását. Erre 2021-ben az Arany János út 40 szám alatt adódott lehetőség. Rendelőnket a Pataki Állatorvos Kft. üzemelteti, amely jelen pillanatban a tulajdonosait is beleértve 4 állatorvost és 5 alkalmazottat foglalkoztat rendszeresen. Ezen kívül időszakosan, alkalmi munkavállalóként több adminisztrátort és segédmunkást alkalmazunk. Továbbá a nyári szünidőben diákmunkásoknak is kínálunk munkalehetőséget.

A Kft. ügyvezetője, illetve a haszonállat praxis vezetője Dr. Répási Attila, aki 1996-ban végzett az Állatorvos-Tudományi Egyetemen. PhD. Diplomáját 2006-ban szerezte szarvasmarha szaporodásbiológia tárgykörben. 2007 óta egy Európai Uniós Szakkollégiumnak (ECBHM: European College of Bovine Health Management) a tagja.

Dr. Répásiné Dr. Fajcsik Viktória, aki a kisállat rendelő szakmai munkáját vezeti, 2001-ben, a Szent István Egyetem Állatorvos-Tudományi Karán Állatorvos-Doktori diplomát szerzett. 2014-ben kisállatgyógyász szakállatorvos végzettséget szerzett. Munkáját 2 állatorvosi szakasszisztens, illetve egy állat-egészségügyi segédkező támogatja napi szinten.

A rendelőt igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a társállat páciensek és gazdáik igényeit minél jobban figyelembe tudjuk venni. Ennek egyik speciális formája a kellően nagy váróterem, ahol a páciensek és gazdáik is kényelmesen (klimatizált helyiségben) és biztonságosan elférnek. Ennek érdekében kialakítottunk egy külön helyiséget kifejezetten macskák részére, és egy várót a kistestű ebek, illetve egzotikus állatok részére. A központi váróteremben a gazdik kényelmét szolgálja  az itt elhelyezett hideg és meleg vízautomata, valamint külön látogatói mosdó.

A 3 külön kezelő létrehozásával lehetővé vált egyidejűleg több állat ellátása. Továbbá kialakítottunk 2, modern eszközökkel felszerelt műtő helyiséget. Ezáltal egyszerre akár több műtétet is tudunk végezni egyidőben. Az örzőmonitor, az altatógép (gázos altatás) és  a műtőlámpa használata a beavatkozások kockázatát és a műtétek utáni gyógyulás idejét is jelentős mértékben csökkentette. Pontosabb diagnózis felállításában segíti munkánkat egy nagy felbontású ultrahang,  RTG készülék, digitális RTG kiolvasó, hematológiai és biokémiai vérvizsgáló automaták, mikroszkóp. A RTG helyiséget és a RTG gépet az Országos Atomenergia Hivatal engedélyezte, így ezeket biztonságosan, a személyzet és a gazdik egészségének veszélyeztetése nélkül tudjuk használni.

Rendelőnk képekben