Álláshirdetés – Állatorvost keresünk

Kiemelt turisztikai jelentőségű területen lévő praxisba állatorvost keresünk főállásba vagy részmunkaidőbe. Jelenleg 4 állatorvost foglalkoztatunk, de szükséges új állatorvos felvétele.

1. Kisállat-társállat praxis

Kezdőként általános munkákra (rendelés végigvitele, alapműtétek elvégzése: ivartalanítás, sebvarrás, daganat műtét stb.).

A későbbiekben, vagy ha már gyakorlóként jelentkezel: A kisállatrendelőnkben lágysebészeti és alap csontsebészeti műtéteket is végzünk.

Munkánkat digitális RTG, a szív vizsgálatára is alkalmas ultrahang, altatógép, hematológiai és biokémiai laborgépek segítik. Egzotikus állatok ellátásában is egyre növekvő igény mutatkozik, így ezen szakirányban való fejlődésre is lehetőség van.

A rendelői munkát Dr. Répásiné dr. Fajcsik Viktória vezeti (kisállatgyógyász szakállatorvos).

A rendelői betegellátás mellett kisállatokat kiszállásos jelleggel is ellátunk korlátozott mértékben Sárospatakon és a környező településeken (igyekszünk mindenkit a rendelőbe irányítani, de egy vidéki praxisban ez még annyira nem egyszerű).

Ha csak tanulni szeretnél, gyere rövidebb időre. Hosszabb távon olyan állatorvost szeretnénk foglalkoztatni, aki az alapvető szakmai tapasztalatok megszerzése után önállóan is képes gyakorlatot folytatni, és valamilyen szakirányban speciális munkát is akar végezni.

2. Gazdasági haszonállat-ló praxis:

A kisállatrendelői munka mellett foglalkozunk gazdasági haszonállatokkal. A nagy-állat praxis fő tevékenysége a szarvasmarhák telepi ellátása (tejelő /kb. 3800 ellátott állat/ és húshasznú /kb. 600 ellátott állat/, valamint háztáji /kb. 300 ellátott állat/). A telepi alapellátás mellett specializálódtunk a szaporodásbiológiai ellátásra (ultrahanggal végzett vemhességi és involúciós, illetve meddőségi vizsgálatok, kezelések).

A praxis vezetője Dr. Répási Attila.

„1997-ben végeztem a Budapesti Állatorvos-tudományi Egyetemen. Az Egyetem elvégzése után (2006-ban) szarvasmarha szaporodásbiológia területén PhD. doktori fokozatot szereztem, valamint felvételt nyertem az EU szarvasmarha egészségügyi szakkollégiumába (European College of Bovine Health Management), melynek közel 20 éve tagja vagyok. Ha érdeklődési területed egybe esik ezzel, szeretnénk, ha te is részt vennél a gazdasági haszonállatok telepi, illetve szaporodásbiológiai ellátásában. Azt a kollégát aki szarvasmarha szaporodásbiológiai témában PhD. diploma megszerzését tűzné ki célul, támogatnánk, mint külsős PhD. hallgatót anyagilag is.”

Kis esetszámmal lovakkal, sertésekkel, juhokkal, kecskékkel is foglalkozunk, illetve ellátunk egy 400 fős emu telepet, valamint 1 csirke telepet, 1 liba telepet, valamint 1 pulyka telepet is.

3. Vegyes praxis:

Ha mind a kisállat, mind a nagyállat praxisban is szeretnél egyszerre dolgozni, erre is van lehetőség.

Kereseti lehetőség: A hazai gyakorlatban versenyképes bérezést alkalmazunk.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődésedet, a részletekért keress minket a 06 30 995 7578-es telefonszámon.

A fényképes önéletrajzzal ellátott jelentkezéseket az alábbi elektronikus címre tudod küldeni.

Répási Attila PhD, Dipl. ECBHM
00 36 30 9957578

repasia71@gmail.com